Proizvodnja nameštaja Beograd

Proizvodnja nameštaja Beograd
Ukoliko tražite firmu čija je delatnost proizvodnja nameštaja, kod nas ćete je garantovano naći...
Bilo da Vam je potreban nameštaj od medijapana, iverice ili punog drveta u Beogradu ili u Srbiji ćete garantovano naći veliki izbor.
Složićete se da je izuzetno zamorno obilaziti Beograd u potrazi za proizvodjačima nameštaja i da je mnogo jednostavnije naći ih iz sopstvene fotelje.
Pozovite neku od firmi koja se nalazi u Beogradu i sigurno ćete naći sve što Vam je potrebno.
linea-milanovic-proizvodnja-namestaja

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
PROIZVODNjA NAMEŠTAJA, Fabrika nameštaja Linea Milanović.
Prilikom proizvodnje nameštaja u kompaniji Linea Milanović posvećuje se velika pažnja svakom detalju, počev od samog dizajna pa do izrade konačnog proizvoda obzirom da se samo na taj način može dobiti za rezultat nameštaj vrhunskog kvaliteta koji garantuje dugotrajnost i udobnost.
Izrada svakog komada nameštaja počinje na prvom mestu sa procesom dizajna istog koji podrazumeva izradu crteža kojim se definišu sve estetske - proporcionalne i gabaritne karakteristike, kao i definicija materijala i završne obrade u kojoj će se raditi budući komad.
Sam proces proizvodnje počinje odabirom građe prve klase kvaliteta iz kontrolisanih šumskih zasada, procesom adekvatnog skladištenja masiva i sušenja sa poštovanjem pažljivo prilagođenih režima sušenja.
U našoj proizvodnji drvo bukve, kao najzastupljenija drvna vrsta u Srbiji, predstavlja osnov za konstruktivne delove nameštaja pre svega zbog svojih visokih kvalitativnih svojstava i mogućnosti oblikovanja elemenata.
Po želji klijenata nameštaj ili njegovi delovi mogu biti izrađeni od punog drveta hrasta, jasena oraha kao i nekih drugih vrsta.
Pored punog drveta, prilikom proizvodnje nameštaja koristimo medijapan ploče, kao i ostale kompozitne materijale poslednje generacije.
Specifičnost oblika tradicionalnog stila izrade nameštaja zahteva pažljivu obradu krivolinijskih detalja pri oblikovanju, pripremi i pri samoj završnoj obradi.
Detalji nameštaja modernog enterijera traže visoku preciznost krojenja i pripreme za završnu obradu u cilju postizanja urednih i besprekornih spojeva i površina prilikom montaže nameštaja.
Savremeni tehnološki procesi, uz poštovanje tradicionalnih pristupa obrade drveta, kao i veliko znanje i dugogodišnje iskustvo zaposlenih obezbeđuju izuzetnost konačnog proizvoda, bilo da se radi o klasičnim komadima nameštaja ili modernom dizajnu ravnih linija.
Navedene karakteristike obezbeđuje efikasnu i preciznu montažu nameštaja, kako u proizvodnom pogonu, tako i na licu mesta, a pažljivo i blagovremeno uzimanje mera još jedan je od faktora koji bitno utiču na efikasnost i tačnost montaže na terenu.
Završnoj obradi prethodi proces pripreme u kome je od izuzetne važnosti postizanje glatkih površina mašinskom i ručnom obradom koje će obezbediti kvalitetno prijanjanje pokrivne farbe, samim tim i kvalitetno obrađen gotov proizvod.
Završna obrada masivnih elemenata se vrši u kontrolisanoj sredini i izvodi najkvalitetnijim uvoznim lakovima na bazi poliuretana ili vode, ili punom prekrivnom farbom od mat pa sve do visokog sjaja.
Tapaciranje se vrši u nekom od uvoznih meblova visokog kvaliteta i velikog izbora dezena u različitim cenovnim grupama koje ima za cilj da klijentima da mogućnost odabira i prilagođavanja svojim potrebama i mogućnostima, bez gubitka na kvalitetu.
namestaj-pegasus-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam +381 62 480211
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ PEGASUS VRANJE Preduzeće PEGASUS d.o.o.
iz Vranja posluje od 2002.godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja .
Naš proizvodni asortiman čine kožne garniture, garniture u eko koži i kvalitetnijim štofovima, kao i izrada programa za opremanje hotela. Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
Cenovnik
steffes-proizvodnja-namestaja

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 +381 65 5286688
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
elit-stilski-namestaj-proizvodnja-namestaja

Elit stilski nameštaj

Beograd, Vrčin, Avalska 125c +381 11 8054279
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ "ELIT STILSKI NAMESTAJ" je firma domaće prizvodnje nameštaja.
Osnovana je 1985.godine, ali i pored dugogodišnjeg zanatskog iskustva i dalje radi na usavršavanju i dizajnu nameštaja, i konstantnom održavanju visokog kvaliteta. Prednost naše firme kao proizvodjaca jeste što klijent ima mogućnost narudžbine po želji: Mebl štof, boja i sjaj drveta, dimenzije, sve se prilagodjava potrebama naših cenjenih kupaca.
Takodje, bavimo se i reparacijom starog nameštaja. Ambasade, hotele, ekskluzivne vile, privatne kuće i stanove, crkve i manastire, kako u zemlji tako i u inostrasntvu, krase odabrani primerci našeg unikatnog nameštaja. Naše ljubazno osoblje ce Vam pomoći da na pravi način napravite izbor za Vaš dom ili poslovni prostor. Vršimo komletnu uslugu prodaje i transporta do Vašeg stana.
Cenovnik
namestaj-djeram-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 +381 64 1898663
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.Posebno iz ponude izdvajamo izradu nameštaja od punog drveta po meri, i to po našim modelima, ili čak po modelima koje Vi želite po slici.
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-proizvodnja-namestaja

Fabrika namestaja Čarkić

Beograd, +381 64 2038306
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ČARKIĆ ČARKIĆ fabrika nameštaja već 28 godina se bavi proizvodnjom nameštaja.Nameštaj koji Vam nudimo je izrađen po svim evropskim i svetskim standardima.
Cenovnik
hersa-fabrika-namestaja-proizvodnja-namestaja

HERSA Fabrika nameštaja

Beograd, +381 20 448204
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠAJA Samostalna proizvodnja tapaciranog nameštaja počela je 1998 godine i u to vreme zapošljavala 7 radnika.
Napornim radom došlo se do novoizgrađenog objekta od 2000 m2 korisne površine sa 35 radnika. Naš moto je kvalitet, udobnost i funkcionalnost.
Cenovnik
namestaj-cane-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 +381 11 8030818
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE 20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom. Nudimo Vam veliki izbor mebla za tapacirani i univera za pločasti nameštaj.
Ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje celokupnog nameštaja po meri. Naš nameštaj ima specijalno metalno ojačanje, a sve fioke i kutije za posteljinu se nalaze na kvalitetnim točkićima i mogu se vrlo lagano izvlačiti.
Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno. Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja. Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
Cenovnik
xylon-namestaj-proizvodnja-namestaja

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
XYLON d.o.o.
je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom finalnih drvnih proizvoda.
Naša kompanija je osnovana 1995.godine u Beogradu, kao stolarska radionica gde je nameštaj pravljen ručno.
Praćenje trendova u oblasti dizajna, razvoj kreativnosti i inovativnost u tehnologiji izrade nameštaja oduvek su nas vodile na putu do uspeha.
Napredovali smo korak po korak i postali sinonim za „kreativnost bez granica”, što je i jedan od naših slogana.
Ponosni smo na naše zaposlene i njihove ideje jer su oni veoma važan faktor uspeha i konkurentske prednosti naše kompanije.
Mladi dizajneri u XYLON-u znaju da posmatraju očima kupca, pa ce Vam ponuditi rešenja prema Vašim individualnim potrebama i željama.
Svaki dan za nas je izazov, jer se trudimo da pronađemo šta je to što možemo bolje da učinimo za naše kupce.
Kako bi ponudili proizvode vrhunskog kvaliteta u izradi nameštaja koristimo najsavremenije tehnologije.
Iako smo ponosni na ono što smo ostvarili do danas, sa entizijazmom čekamo nove izazove, jer uvek možemo bolje. NAGRADE I PRIZNANJA.
2002 – SREBRNI KLJUČ za kuhinju, Beogradski sajam nameštaja 2003 – ZLATNI KLJUČ za krevet „ZEN“, Beogradski sajam nameštaja 2004 – POSEBNO PRIZNANJE za sveukupan nastup, Beogradski sajam nameštaja 2005 – ZLATNI KLJUČ za dečiju sobu „PALČICA“, Beogradski sajam nameštaja 2006 – ZLATNA MEDALJA za dečiju sobu „ZVONČICA“, Novosadski sajam nameštaja 2006 – ZLATNA MEDALJA za dečiju sobu „ŽABICA“, Novosadski sajam nameštaja 2006 – SREBRNA MEDALJA za dečiju komodu „LJUTKO“, Novosadski sajam nameštaja 2009 – POSEBNO PRIZNANJE za sveukupan nastup, Beogradski sajam nameštaja
Proizvodnja nameštaja-2
U svetu se o uštedi prostora dosta priča.Stalno se radi na pronalaženju rešenja za male prostore ili za prostore koji treba da obezbede nesmetano obavljanje više funkcija. Često su kupci višefunkcionalnog nameštaja ili nameštaja koji štedi prostor osobe čiji domovi nisu skučeni. Ti ljudi jednostavno imaje želju da iskoriste maksimalno prostor kojim raspolažu. Sa druge strane, ljudi čiji domovi nisu dovoljno prostrani trude se da ih ta činjenica ne spreči da uživaju u udobnosti svog doma i koriste sve pogodnosti koje nudi savremena industrija nameštaja. U Srbiji se, na sreću, sve više izradjuju višefunkcionalan nameštaj. Sa većom konkurencijom na tržištu, dobili smo mogućnost većeg a samim tim boljeg izbora nameštaja. Što više bude dobrih komada nameštaja na tržištu, to će biti više proizvodjača i trgovaca koji nude kvalitetan nameštaj.
Back to Top